2017!

Hallo allemaal! De beste wensen iedereen! Ik hoop dat iedereen een knallend 2017 gaat beleven. Zelf ga ik ook m’n best doen om er een topjaar van te maken. Ik heb mezelf wel wat doelen gesteld voor dit jaar, zoals dat roze papiertje halen, maar de overige doelen hou ik liever nog even voor me totdat ik ze gehaald heb.

Tegen Johan Hut (rechts) was ik eindelijk wel scherp, in tegenstelling tot de foto.

Beter gaan schaken is niet direct mijn doel voor 2017. Afgelopen vrijdag speelde ik mee in het oliebollentoernooi in Baarn. Ik begon zo scherp als een natte krant aan het toernooi, maar uiteindelijk eindigde ik ongeslagen als gedeeld tweede. Er waren meer prijzen dan deelnemers, zodat ik uiteindelijk om half één tevreden met een doos chocolade en een cake de auto in kon stappen.

Oud en nieuw hebben we vervolgens in Bussum gevierd met Ton en Large. Oliebollen waren er genoeg en dus bleven de cakejes die Large had meegenomen onaangeroerd liggen. Verder had niemand zin in de oudejaarsconference of dat hysterische gekrijs van de top 2000, dus gingen we maar sjoelen. De oude lui waren daar verrassend bedreven in. Uiteindelijk versloeg Beppie Loulou met precies één punt. Leuker was het bughousen waarmee we het nieuwe jaar startten. Hoewel m’n koning best vaak het halve bord over werd gejaagd, had ik er wel schik in.

De rest van de dag heb ik in m’n eigen hokje doorgebracht, waar Large en Ewood nog bleven slapen. Aan het eind van de ochtend gingen we nog een spel van Klaus Teuber spelen. In het eerste potje had ik amper het idee mee te doen en won Large met overmacht. In het tweede potje won ik, waarna Large maar naar huis ging, tot ontsteltenis van Ewood, die ook had willen winnen. Hij reageerde zich vervolgens maar af op een arsenaal virtuele tanks.

Morgen begint het echte leven alweer en dan gaat 2017 echt van start. Ik ben benieuwd wat het jaar gaat brengen.

6 gedachten aan “2017!”

  1. Hoi Jesper!!
    ik ben te laat:( maar ik wil je nog een prettig nieuwjaar wensen!!
    hopelijk had je een leuke dag met oud en nieuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *