2021: een jaar waarin alles anders wordt (?)

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Het lange, vreemde jaar 2020 is dan eindelijk voorbij. 2021 wordt hopelijk het jaar waarin de coronapandemie de kop in wordt gedrukt, de brexitsoap aan zijn einde komt en het continent aan de overkant van de Atlantische Oceaan tot bedaren komt. Kortom: een jaar waarin een heleboel dingen ten goede veranderen.

Hier gaat ook wat veranderen. Na bijna vijftien jaar bloggen (eerst vijf jaar op het al heel lang niet meer bestaande jepser.web-log.nl, gevolgd door vijf jaar Blogspot en nu alweer ruim vier jaar op deze site) ga ik het in 2021 rustiger aan doen. Dat betekent niet dat ik niet meer zal schrijven, alleen dat ik het niet meer zo structureel zal doen als vroeger. Het schrijven van artikelen kost me best een hoop energie en ik denk dat ik mijn kwaliteiten elders beter in kan zetten. In 2021 wil ik meer tijd overhouden om aan mezelf te kunnen werken, zodat ik de persoon kan worden waar ik zelf trots op ben. Meer bewegen en minder nadenken dus.

Het komende jaar wilde ik gebruiken om nog een laatste keer terug te blikken op alle mooie artikelen van de afgelopen 15 jaar, die ik nu allemaal op een plaats heb ondergebracht: 15 jaar Jespers weblog. Iedere dag zal ik op Facebook weer een oud artikel onder de aandacht brengen. Mijn trouwe lezers krijgen natuurlijk al eerder een inkijkje. Hieronder de herpublicaties van week 53 van 2020, met tussen haakjes de oorspronkelijke publicatiedatum:

1 januari: 2016! (1 januari 2016)
2 januari: De Ongelooflijk Vervelende Chipkaart (2 januari 2010)
3 januari: Bijzondere dag (3 januari 2007)

Ik heb geprobeerd om artikelen uit de verschillende tijdperken te selecteren en de onderwerpen zo veel mogelijk te laten variëren. Ik heb voor dit overzicht alleen zelfstandige artikelen gekozen, wat betekent dat ik geen meerdelige veldwerk- en toernooiverslagen heb opgenomen. De geïnteresseerde lezer kan die artikelen zelf nog wel opsnorren. Op zondag zal ik de selectie voor de eerste week van 2021 bekendmaken. Dan zal ik de artikelen van deze week nog van licht commentaar voorzien.

Dit was het voor nu. Hopelijk tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *