2018!

Niet te geloven, het is alweer 2018! Dat betekent dat me alweer 365 dagen sinds mijn vorige nieuwjaarsartikel door de vingers zijn geglipt.

2017 was voor mij het jaar waarin ik twee nieuwe buren kreeg en mijn roze papiertje haalde. Verder heb ik het afgelopen jaar helaas maar weinig hoogtepunten beleefd. Het aankomende jaar ga ik het avontuur weer wat meer opzoeken, zodat ik hier over 365 dagen hopelijk een enorm hoeraverhaal kan afsteken.

Het komende jaar zal ik me vooral bezighouden met het doen van onderzoek en het schrijven van mijn proefschrift. Daarnaast hoop ik een wiskundeboekje over de Formule 1 (voor de zogenaamde Zebrareeks) te kunnen publiceren en ver te komen met mijn onderzoek naar inhalen in de Formule 1. Daar gaat een hoop tijd in zitten, maar desondanks hoop ik de zomervakantie tijd over te hebben voor leuke dingen. Ik wil later ook leuke herinneringen aan deze tijd hebben. Hopelijk kan ik de komende 364 dagen en een paar uur op een nuttige en aangename manier besteden, zodat ik achteraf kan concluderen dat 2018 een van de beste jaren van mijn leven is geweest. Duimen maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *